Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Porree, längs halbiert, in Stücken (5 cm)
- 500 g Wasser
- 2 Lorbeerblätter
- 20 Pfefferkörner, schwarz
- 15 g Butter
- 10 g Mehl
- 115 g Milch
- 65 g Crème fraîche
- 25 g körniger Senf
- 5 g Zitronensaft
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 599 kJ / 143 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fenchelgemüse
30min
Lauwarmer Romanescosalat
40 Min
Lauwarmer Pastinakensalat
1 Std. 5 Min
Romanesco-Salat
1h 40 min
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30min
Spitzkohl-Paprika-Salat
10 Min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 Std.
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40 Min
Spitzkohl-Radieschen-Apfel-Slaw
30min
Grünkohl-Apfel-Salat
40 Min
Linsensalat mit Räucherforelle und Granatapfel
1h 50min
Waldorfsalat mit Cranberrys
20min