![Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/80077A68-A12C-4938-8E51-27DE59B1A0A3/Derivates/f4947db8-fcd7-463c-a664-a04f9fd3595e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 350 g Wasser
- 50 g Orangensaft, frisch gepresst
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 TL geriebene Orangenschale
- 1 TL Honig
- 1 Spritzer Tabascosauce® (optioneel)
- 4 Stück Chicorée
- 1 TL rosa Pfefferbeeren
- 2 TL frische Petersilie, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 337 kJ / 80 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 7 mg
Alternatieve recepten
Staudensellerie mit Räuchertofu (西芹炒香干)
20min
Fenchelsalat
3u. 35min
Chicorée-Apfelsuppe mit Sesam-Räuchertofu
35min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15min
Mangold in Cidre mit Pute
1h
Lauwarmer Pastinakensalat
1ч. 5 мин.
Grünkohl-Omelette
35min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1h 30min
Lauwarmer Rote-Bete-Salat mit Halloumi
1h
Fenchelgemüse
30min
Gedämpfter Pak Choi mit Knoblauch-Ingwer-Sauce und Basmati-Reis
40min