![Sauce mit rotem Radicchio Sauce mit rotem Radicchio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/78A559AA-61E8-48FC-9909-0CACC08AA1BD/Derivates/6F1F574F-3EAD-4DDF-9309-D4FD8D4634F4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte, halbiert
- ½ - 1 rote Chilischote, getrocknet, nach Geschmack entkernt
- 150 g durchwachsener Speck, geräuchert, in dünnen Streifen
- 40 g Olivenöl
- 150 g Radicchio, in Streifen
- 70 g Rotwein
- ½ TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 952 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fenchel-Risotto
35min
Endiviensalat-Suppe
35min
Rote-Bete-Carpaccio
2u. 45min
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35min
Fenchel-Risotto
40min
Pastinaken-Porreesuppe mit Walnusscroûtons
50 мин.
Lauwarmer Romanescosalat
40min
Grünkohlrisotto
40min
Lauwarmer Pastinakensalat
1ч. 5 мин.
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45min
Fenchelgemüse
30min
Mangoldrisotto
50 мин.