Sauce mit rotem Radicchio
TM6 TM5

Sauce mit rotem Radicchio

4.3 (13 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 Schalotte, halbiert
  • ½ - 1 rote Chilischote, getrocknet, nach Geschmack entkernt
  • 150 g durchwachsener Speck, geräuchert, in dünnen Streifen
  • 40 g Olivenöl
  • 150 g Radicchio, in Streifen
  • 70 g Rotwein
  • ½ TL Salz

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
952 kJ / 227 kcal
Eiwitten
7 g
Koolhydraten
1 g
Vetten
21 g
Vezels
0.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten