Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 EL Fenchelsaat
- 4 Tomaten (ca. 320 g), Stielansatz entfernt
- 1400 g Wasser
- 400 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut, in Stücken (3 cm)
- 3 EL Olivenöl
- Salz
- Pfeffer
- 2 Zwiebeln, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Fenchelknollen, in Stücken, Fenchelgrün beiseite gestellt
- 200 g Möhren, in Stücken
- 300 g festkochende Kartoffeln, in 1 cm breiten Spalten
-
1
EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 4 Stängel Thymian, Blättchen abgestreift
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 4 - 5 EL Ouzo nach Belieben
- 1 Prise Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1134 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Möhren-Fenchel-Eintopf mit Lachs
30 min
Fisch-Minestrone
50 min
Nordische Minestrone
30 min
Mallorquinische Fischsuppe
35 min
Fenchel-Lachs-Suppe
35 min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1 godz.
Fencheleintopf
35 min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 Std. 30 Min
Tagine mit Seeteufel
1 godz.
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 min
Gedämpfter Kabeljau
35 min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45 min