Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gewürz-Zander mit Topinambur-Kartoffel-Gemüse
- ½ TL Korianderkörner
- ½ TL Wacholderbeeren
- 1 TL Meersalz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL weiße Pfefferkörner
- 600 g Wasser
- 400 g Topinambur, in Stücken (2 cm)
- 400 g Kartoffeln, in Stücken (2 cm)
- 4 Zanderfilets, ohne Haut, ohne Gräten (à 160 g)
- 1 EL Senfkörner, braun
- 60 g Butter
- 2 EL Olivenöl
- 1 Zitrone, Bio, Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 2 Prisen Pfeffer
- 200 g Brunnenkresse, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1892 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1 godz. 10 min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min
Saibling mit Wurzelgemüse und Erdäpfelstampf
1h
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45min
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50 min
Gedämpfte Asia-Forellen auf Spinat
40min
Lachsforelle auf Orangen-Sauerkraut
55 dk
Zander mit Spinat
30min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 min
Lamm-Gemüse- Päckchen
1 godz. 30 min
Forellen auf Zucchini mit Zitrus-Dill-Butter
45min
Fischfilet-Kräuter-Päckchen
35min