Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mangold und Putenbrust
- 500 g Mangold, Stiele von den Blättern getrennt
- 20 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 750 g Cidre
- 1 TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 10 g Rosinen
- 1 Prise Zucker
- 20 g Zitronensaft
- 500 g Putenbrustfilets, ohne Haut, in mundgerechten Stücken
- 2 EL Limettensaft
- 1 TL Salz
Helle Sauce
- 100 g Crème fraîche
- 10 g Zucker
- 40 g Mehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1484 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Gewürz-Zander mit Topinambur-Kartoffel-Gemüse
45 min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45 min
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45 min
Seelachs auf Curry-Grünkohl
45 min
Fisch nach indischer Art mit Joghurtsauce, Kartoffeln und Gemüse
1u.
Nuss-Forelle mit Brokkoli-Stampf
40min
Spinat-Brokkoli-Terrine
4h 45min
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50 min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 min
Henderl in Rhabarber-Tomaten- Sauce mit Hirsenocken und Minzjoghurt
1h 40min
Weißes Schwarzwurzel-Curry mit Hendl und Maisbrot
1u. 15min
Lasagne von Kohlrabi und Lachsforelle
1 godz. 10 min