![Spinat-Brokkoli-Terrine Spinat-Brokkoli-Terrine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/904dd636696d5ca1e58f0a57be042c32/Derivates/164b2d0c3707901bc06e1ec783d1634e43b08452.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Wasser
- 200 g Brokkoli, in Röschen
- 500 g Blattspinat, frisch, ohne Stiele
- 80 g Sahne
- 5 g Agar-Agar (2 geh. TL oder 2 Pck.)
- 100 g Feta, in Stücken
- 100 g Ziegenfrischkäse (z.B. von Chavroux), in Stücken
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Olivenöl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 505 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Kürbisauflauf
1h 50 min
Dinkel-Gemüse-Topf mit Sojawürstchen
1 Std. 30 Min
Grünkohl-Omelette
35 min
Artischocken-Tofu-Püree
10 Min
Wirsingtarte
1 Std. 30 Min
Blumenkohl-Couscous
10 Min
Linsenpastete
6h 20min
Gemüse-Schicht-Auflauf mit Bulgur
1h 15 min
Auberginen mit Amaranthfüllung
40 min
Blumenkohlsuppe
40 min
Schnelle Kichererbsensuppe mit schwarzem Sesam
25 min
Rote-Linsen-Gratin
1 Std. 20 Min