Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Wasser
- 200 g Brokkoli, in Röschen
- 500 g Blattspinat, frisch, ohne Stiele
- 80 g Sahne
- 5 g Agar-Agar (2 geh. TL oder 2 Pck.)
- 100 g Feta, in Stücken
- 100 g Ziegenfrischkäse (z.B. von Chavroux), in Stücken
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Olivenöl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 505 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Geschmorte Kohlsprossen mit Sesam
20 Min
Gefüllte Auberginen
1 Std.
Seelachs auf Curry-Grünkohl
45 Min
Gemüseauflauf mit Quark
1ωρ. 30 λεπτ.
Auberginen mit Amaranthfüllung
40 Min
Fleischköfte mit Kichererbsenmehl im Mangold-Joghurt-Bett
40 Min
Gemüse-Schicht-Auflauf mit Bulgur
1 Std. 15 Min
Porreebällchen
1 Std.
Mangold in Cidre mit Pute
1 Std.
Blumenkohl-Couscous
10 Min
Rote-Linsen-Gratin
1u. 20min
Grünkohl-Kichererbsen-Eintopf
35 Min