![Bulgursalat mit Fenchel und Orangen Bulgursalat mit Fenchel und Orangen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B578ADAF-6723-4FF1-B385-665489F9026A/Derivates/92CC9F03-4C6F-4789-9BCA-1FF0D84DDC9E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 1 Orange, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 1 Zitrone, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 1 TL Zucker
- 1 Sternanis
- 1 Prise Zimt
- 6 Korianderkörner
- 2 TL Balsamico, dunkel
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Salat
- 120 g Wasser
- ¼ TL Salz
- 50 g Bulgur
- 300 g Fenchelknollen
- 1 rote Zwiebel (ca. 60 g)
- 1 Orange, filetiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 608 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Blumenkohl-"Couscous"-Salat
10min
Quinoa-Risotto Provençale
30min
Rote-Bete-Birnen-Salat
10min
Ziegenkäse-Terrine mit Oliven
6h 20min
Kürbis-Pastinaken-Salat
25min
Fenchelsalat mit Grapefruit
20min
Rote-Bete-Kick
10min
Spargel-Mango-Salat
35min
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4 godz. 30 min
Mango-Radicchio-Salat mit Quinoa
1h
Linsensalat mit Rhabarber und Roastbeef
45min
Gemüse-Taboulé
1u. 45min