Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 1 Orange, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 1 Zitrone, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 1 TL Zucker
- 1 Sternanis
- 1 Prise Zimt
- 6 Korianderkörner
- 2 TL Balsamico, dunkel
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Salat
- 120 g Wasser
- ¼ TL Salz
- 50 g Bulgur
- 300 g Fenchelknollen
- 1 rote Zwiebel (ca. 60 g)
- 1 Orange, filetiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 608 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Papaya-Linsen-Salat
25 Min
Quinoasalat mit Himbeeren und Walnüssen
1 godz. 15 min
Linsensalat mit Räucherforelle und Granatapfel
1 godz. 50 min
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50 min
Fenchel-Melonen-Salat
20 Min
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40 Min
Gemüsesalat mit Limetten-Marinade (vegan)
15min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1 Std.
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1 Std.
Quinoa-Gemüse-Salat
30 min
Mango-Radicchio-Salat mit Quinoa
1 Std.
Quinoasalat mit Gemüse und Kräutern
35 min