Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g Wasser
- 2 TL Salz
-
200
g Grünkohl
of 200 g Wirsingkohl, in groben Streifen - 200 g Süßkartoffeln
- 30 g Olivenöl
- 180 g Bulgur, grob (siehe Tipp)
- ½ - 1 Granatapfel, je nach Größe
- ½ Bund frische Minze, Blättchen abgezupft (optioneel)
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen und feine Stängel
- 50 g Rotkraut, in groben Streifen (optioneel)
- 20 g Granatapfelsirup
- 20 g Zitronensaft
- 20 g Tahina (Sesampaste)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1707 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 10 g
Alternatieve recepten
Pudla mit Spinat und Paneer
1h
Kräuter-Bulgur mit Shiitakepilzen und Rahmrüben (vegan)
1h
Pikanter Hirseauflauf mit Rahmkohl
1h
Quinoa-Süßkartoffel-Risotto mit Kohlsprossen
1h 15 min
Saurer Tofu mit Wurzelgemüse (vegan)
40min
Linsencurry mit Kürbis
1h 15 min
Bohnen-Quinoalaibchen mit Guacamole
1h
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1h
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1h 30min
Fruchtig-scharfes Karfiol-Wirsing-Curry
50min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1h 15 min
Gemüse-Suppe mit Soba-Nudeln und Tofu
40min