Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kichererbsenfladenbrot
- 280 g Kichererbsen, getrocknet
- ½ TL Kreuzkümmel, ganz
- 200 g Wasser
- 50 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- ½ TL Salz
- 1 TL Backpulver
- 1 EL Sesam
Curry-Gemüsedip
- 30 g Olivenöl
- ½ TL Koriandersamen
- ½ TL Kreuzkümmel, ganz
- 1 TL Currypulver
- 1 TL Knoblauch, granuliert
- 100 g Melanzani, in Würfeln (1 cm)
- 100 g Zucchini, in Würfeln (1 cm)
- 80 g stückige Tomaten, aus der Dose
- ½ TL Salz
- 1 EL frischer Koriander, grob gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2011 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 12 g
Alternatieve recepten
Kichererbsenpaste - Humus
13h
Sesampaste - Tahin
15 min
Grüner Humus
10 min
Feuriger Bohnenaufstrich (vegan)
10 min
Möhren-rote-Linsen-Hummus
25 min
Mediterraner Paradeiser-Linsen-Aufstrich
1h 20 min
Linsen-Mandel-Cracker
40 min
Amaranth-Knäckebrot
50 min
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30 dk
Kürbis-Kichererbsen-Hummus
1h 15 min
Möhren-Hummus
50 min
Tofu-Aufstrich mediterran
5 min