![Amaranthcreme mit Kirschen und Hanf Amaranthcreme mit Kirschen und Hanf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/25f7731a-f5dc-494f-8faa-fc6aa280f1d2/Derivates/05df8804-0339-4139-acf4-5821f6f6e813.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Amaranthkörner
- 300 g Äpfel, säuerlich, geschält, entkernt, in Stücken
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 EL Haferflocken
- 300 g Wasser
- 200 - 250 g Naturjoghurt, nach Geschmack
- 3 TL Honig
- 3 EL Hanfsamen, geschält
-
300 - 350
g frische Kirschen
of 300 - 350 g frische Weichseln - 1 TL Tonkabohnen-Vanillezucker (siehe Tipp)
- 4 EL Amaranth, gepufft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1622 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Buchweizen-Porridge
30min
Buchweizen-Crêpes mit Ahornsirup und Orangenfilets
1h
Hirsebrei mit gebratener Banane
30min
5-Elemente Kraftbrei mit Quinoa und Maroni
45min
Gewürz-Porridge
20min
Herbstlicher Buchweizenbrei
4h 15 min.
Frühstücksgerste Apfel-Karotte
30min
Frühstücksbrei
10min
Porridge mit gedämpftem Pfirsich
20min
Porridge mit Kardamom-Zimt-Drizzle
40min
Hirsebrei mit Birnen und Nüssen
50min
Habermus - warmer Dinkelbrei nach Hildegard von Bingen
20min