![Würzige Muffins mit Gurkendip (vegan) Würzige Muffins mit Gurkendip (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/946809A9-773B-4E15-A681-2C2C1020F58A/Derivates/2984652C-AA1E-481D-ADD6-B2A2B209679A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Würzige Muffins
- 200 g Buchweizen
- 15 g Backpulver
- 4 EL Hefeflocken
- 2 TL Oregano, getrocknet
- 2 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 rote Paprikaschote, in Stücken
- 1 Frühlingszwiebel, in Stücken
- ½ frische Chili, Kerne entfernt, in Stücken
- 100 g Sonnenblumenöl
- 50 g Sojajoghurt
- 200 g Haferdrink
- 100 g Mais, aus der Dose, abgetropft
Gurkendip
- 200 g Gurke, geschält, in Stücken
- 250 g Sojajoghurt, natur
- 150 g veganer Sauerrahm (z. B. Joya Crèmesse oder selbst gemacht)
- 1 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 957 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Kokoskuchen (vegan)
50min
Karotten-Zucchini-Kuchen (vegan)
1 godz. 10 min
Vegane Birnen-Thymian-Muffins
40min
Vegane Eierspeise
10min
Veganer Eiaufstrich
10min
Espresso-Mandel-Veganisu
6 godz.
Veganer Käseersatz zum Überbacken
20min
Veganella - veganer Mozzarella-Ersatz
6h 10min
Kokos-Mandel-Ecken
1 godz. 20 min
Cashewkäse-Pralinen
2h 45min
Veganer Aufschnitt wie Käse
6 Std. 40 Min
Kakao-Amaranth-Kugeln
1 godz. 20 min