![Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/41a8d0a9-ada9-4d9b-a592-bdc3f7dd9a70/Derivates/5b918830-b284-409d-9fe9-f8481ef9a241.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Walnüsse
- ¼ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 100 g Karotten, in Stücken
- 300 g Brokkoli, in etwa gleich großen Röschen
- 250 g Hirse
- 900 g Wasser
- 1 - 1 ¼ TL Salz, nach Geschmack
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l), zerbröselt - 1 Frühlingszwiebel
- 20 g Olivenöl
- 10 g Honig
- 25 g Weißweinessig
- 15 g Dijonsenf
- 20 g Orangensaft, frisch gepresst
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 5 EL Cranberrys, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1260 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35min
Quinoasalat mit Granatapfel und Kürbis
1h
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30min
Lauwarmer Gerstensalat mit Fenchel und Birne
35min
Winterlicher Quinoasalat
40min
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45min
Quinoa-Salat mit Zucchini und Möhren
1u. 45min
Hirse-Brokkoli-Salat
1h
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1h
Bunter Hirsesalat
45min
Quinoa-Risotto Provençale
30min