![Karotten-Zucchini-Kuchen (vegan) Karotten-Zucchini-Kuchen (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/381FDB73-E915-47D2-9524-4FB39965B423/Derivates/6BB90EF5-196B-4D58-87BB-FC27F6E9D092.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Packung Blätterteig, vegan
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 300 g Karotten, in Stücken
- 300 g Zucchini, in Stücken
- 30 g Öl, etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Mandelsahne, selbst gemacht
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 2 ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 300 g Tofu, natur, in Stücken
- 2 EL Hefeflocken
- 1 EL Maisstärke
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1386 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Waffeln mit Erdbeerragout (vegan)
35min
Zwetschkenkuchen (vegan)
1h
Vegane Birnen-Thymian-Muffins
40min
Pfirsichtarte (vegan)
2h
Espresso-Mandel-Veganisu
6h
Veganer Käseersatz zum Überbacken
20min
Mandelsahne
5 min
Spinat-Tomaten-Quiche
1u. 45min
Schokoladentarte (vegan)
9 Std. 45 Min
Dinkelrisotto mit Mangold (vegan)
8h 30min
Vegane Paprika-Tarte
2h
Vegane Kichererbsen-Gemüse-Tarte
1u. 10min