Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Dinkelreis
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Sonnenblumenöl
- 360 g Wasser
- 50 g Weißwein
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
- 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 40 g Pinienkerne
- 12 Cherrytomaten
- etwas Salz
- 50 g Cashewsahne, selbst gemacht
- 2 EL Hefeflocken
- 130 g Mangoldblätter, frisch, etwas mehr zum Dekorieren
- etwas Pfeffer, frisch gemahlen, zum Abschmecken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1516 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Karotten-Zucchini-Kuchen (vegan)
1h 10 min
Pilzknöderl mit Krensauce (vegan)
45min
Gebratene Kräuterpolenta auf Ratatouille (vegan)
1 Std.
Vegane "Grammel"-Knödel auf Weinkraut
1 Std. 40 Min
Erdäpfelstrudel mit Kräutermousseline
1h 20min
Kräuter-Bulgur mit Shiitakepilzen und Rahmrüben (vegan)
1 Std.
Saurer Tofu mit Wurzelgemüse (vegan)
40min
Linsen mit Tiroler Knödeln (vegan)
1 Std. 15 Min
Spinat-Tomaten-Quiche
1h 45min
Cashewsahne
5 Min
Espresso-Mandel-Veganisu
6 Std.
Zwetschkenkuchen (vegan)
1 Std.