Compatibele versies
Karotten-Curry-Hirse mit Vogerlsalat und Buttermilch-Feta-Dressing
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Feta, in Stücken
- 200 g Buttermilch
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 g Hirse
- 450 g Wasser
- ½ TL Currypulver
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 500 g Karotten
- 120 g Frühlingszwiebeln
- 1 Apfel (ca. 130 g), in Stücken
- 1 EL Rosinen (ca. 15 g)
- 10 g Apfelessig
- 20 g Olivenöl
-
½
TL Muskatblüte (Macis), gemahlen
of 1 - 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen - 100 g Vogerlsalat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1612 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 10 g
Alternatieve recepten
Süßkartoffelschmarrn mit scharfem Dip
30min
Karotten-Fenchel-Frittata mit Ricotta
30min
Buchweizen-Waffeln mit Gemüsetopping
2 Std.
Bohnen-Quinoalaibchen mit Guacamole
1 Std.
Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys
1sa 10 dk
Buchweizen-Schmarren mit Tomatensalat
50min
Pastinaken-Sesam-Suppe mit Couscousknöderln
1sa 10 dk
Pikanter Kaiserschmarrn mit Leinöl-Kräuter-Creme
30min
Möhren-Sellerie-Bratlinge mit Apfelkompott
45min
Sellerie-Möhren-Bratlinge
20 dk
Karottenspätzle mit Petersilienöl und Radieschensprossen
1 Std.
Quinoa-Süßkartoffel-Risotto mit Kohlsprossen
1 Std. 15 Min