Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 200 g Karotten, in Stücken
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 200 g Hirse
- 1200 g Wasser
- 3 ¾ TL Salz
- 1 TL Olivenöl
- 300 g Wirsingkohl
- 200 g Grünkohl (siehe Variante)
- 30 g Butter, etwas mehr zum Einfetten
- 100 g getrocknete Tomaten in Öl
- 150 g Sauerrahm
- 3 Eier
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Kümmel, gemahlen
- 125 g Schlagobers
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2708 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 10 g
Alternatieve recepten
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 Std.
Sauerkrautpuffer ratzfatz fertig
20min
Vegetarisch gefüllte Hokkaidos aus dem Ofen
1h 5min
Bärlauchpalatschinken mit Zitronen-Ziegenkäse-Creme
45 Min
Bohnenauflauf mit Dukkha-Kruste und Limettenjoghurt
1h 5min
Sellerie-Topfen-Quiche mit Räucherforelle
1h 25min
Fruchtig-scharfes Karfiol-Wirsing-Curry
50min
Lasagne mit Großmutters Gemüse
1h 15min
Linsenrösti mit Apfel-Sauerkraut
1 Std.
Hirseauflauf
1 Std. 10 Min
Kürbis-Grünkern-Frikadellen
1h 40 min
Brennnessel-Cheesecake mit Spargel
2h