Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 200 g Karotten, in Stücken
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 200 g Hirse
- 1200 g Wasser
- 3 ¾ TL Salz
- 1 TL Olivenöl
- 300 g Wirsingkohl
- 200 g Grünkohl (siehe Variante)
- 30 g Butter, etwas mehr zum Einfetten
- 100 g getrocknete Tomaten in Öl
- 150 g Sauerrahm
- 3 Eier
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Kümmel, gemahlen
- 125 g Schlagobers
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2708 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 10 g
Alternatieve recepten
Grünkohl-Lasagne
1 Std. 10 Min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 Std.
Hirseauflauf
1 Std. 10 Min
Kohlrabi-Spinat-Lasagne
1 Std. 45 Min
Buchweizencrêpes mit Camembert und frischen Kräutern
1sa 20 dk
Brennnessel-Cheesecake mit Spargel
2 godz.
Karfiol-Rotkraut-Pizza
1h 40min
Bohnenauflauf mit Dukkha-Kruste und Limettenjoghurt
1 godz. 5 min
Sellerie-Topfen-Quiche mit Räucherforelle
1 Std. 25 Min
Quinoa-Süßkartoffel-Risotto mit Kohlsprossen
1 Std. 15 Min
Gemüseauflauf mit Quinoa-Käse-Kruste
1 Std. 45 Min
Grünkohl-Kartoffel-Frittata
1 Std. 10 Min