Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Karfiol-Teig
- 100 g Mandeln, gehobelt
- 500 g Karfiolröschen
- 100 g Haferflocken
- ½ TL Salz
- 4 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Eier
Rotkraut
- 1 TL Wacholderbeeren
- 1 TL Pimentkörner
- 170 g rote Zwiebeln, geviertelt
- 600 g Rotkraut, ohne Strunk, in Stücken
- 1 Äpfel, geschält und entkernt, in Stücken
- 70 g Butter, in Stücken
- 2 ½ EL Vollrohrzucker
- 30 g Balsamico-Essig
- 200 g Cranberrysaft
- 40 g Cranberrys, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Olivenöl zum Einfetten
- 20 Stück Weintrauben
- 100 g Haselnüsse
- 150 g Maroni, gegart, geschält
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2388 kJ / 577 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 13.6 g
Alternatieve recepten
Quinoa-Giersch-Gratin
1 godz.
Rote-Rüben-Tarte mit Feta
50min
Linsenbraten mit cremigem Gemüsesalat
1 godz.
Linsenrösti mit Apfel-Sauerkraut
1 godz.
Kohlcurry mit Mandeln für Ungeduldige
25 Min
Pikanter Hirseauflauf mit Rahmkohl
1 godz.
Pastinaken-Sesam-Suppe mit Couscousknöderln
1 Std. 10 Min
Kürbis-Paprika-Kraut mit Erdäpfeln
45 Min
Bohnen-Quinoalaibchen mit Guacamole
1 godz.
Bohnenauflauf mit Dukkha-Kruste und Limettenjoghurt
1 Std. 5 Min
Rote Rüben-Gulasch mit Dill-Erdäpfel
1 godz. 30 min
Möhren-Sellerie-Bratlinge mit Apfelkompott
45 Min