Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 350 g Wasser
- 1 Msp. Safran, gemahlen
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 350 g Tomaten, in Würfeln (1 cm)
- 80 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
-
100
g Erbsen, frisch
of 100 g Erbsen, TK, aufgetaut - 120 g grüne Bohnen, in Stücken (1-2 cm)
- 75 g Zucchini, grün, in Würfeln (2 cm)
- 75 g Zucchini, gelb, in Würfeln (2 cm)
- 1 geh. TL Kräuter der Provence
- 200 g Langkornreis
- 100 g Kidneybohnen aus der Dose, abgetropft
- 30 g Zitronensaft
-
60
g Kalamata Oliven, entsteint
of 60 g Oliven, schwarz, entsteint - 60 g Oliven, eingelegt (provençale)
- glatte Petersilie zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1649 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 11 g
Alternatieve recepten
Vegetarisches Chili
1 Std. 5 Min
Gemüsegulasch mit gefüllten Couscousbällchen
45min
Chili sin Carne
1sa
Tofu-Kartoffel-Topf
3h
Chop Suey vegetarisch
30min
Erdäpfelgulasch (vegan)
1 Std. 10 Min
Asiatische Gemüsesuppe mit Tofu
1h 20 min
Gemüse-Curry mit Couscous
30min
Gemüsegulasch
1sa
Vegetarischer Eintopf
1sa
Kartoffel-Ratatouille
1sa
Tomatenreis Mexiko
50min