![Quinoa-Risotto Provençale Quinoa-Risotto Provençale](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6439991D-70E5-4279-81C6-88F0408C9AC1/Derivates/B5EC5DFD-B1EC-4BC4-9D8B-8CBF3B7E61FC.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 2 Schalotten, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 230 g Quinoa
- 400 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
of 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 EL Pinienkerne
- 4 getrocknete Tomaten, in Öl, in mundgerechten Stücken
- 8 Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 1 EL Rosinen
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- Salz nach Geschmack
- Basilikumblätter, frisch, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1996 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35 Min
Rote-Linsen-Gratin
1h 20min
Quinoa-Gemüse-Salat
30 Min
Lauwarmer Gerstensalat mit Fenchel und Birne
35 Min
Bunter Quinoa-Salat
50min
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40 Min
Quinoa-Salat mit Zucchini und Möhren
1 Std. 45 Min
Couscous mit Gemüse und Tomatensauce
45 Min
Quinoa mit grünen Bohnen
30 Min
Dinkelrisotto mit Eierschwammerl
30 Min
Wildreis-Risotto mit Brokkoli
55 Min
Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys
1h 10min