Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Wasser
- 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
- 150 g Quinoa
- 100 g Cherrytomaten, halbiert
- 100 g Mais, aus der Dose, abgetropft
- 100 g Gurke, in Würfeln (1 cm)
- 1 Paprikaschote, rot, in Würfeln (1 cm)
- ½ Stück Avocado, in Würfeln (1 cm)
- 3 EL gemischte Kräuter, frisch, (Koriander, Kerbel, Petersile)
- 50 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 50 g natives Olivenöl extra
- 1 TL Agavensirup
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- ½ TL Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1507 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 Std.
Quinoa-Tabouleh
40min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45min
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40min
Quinoa-Feta-Salat
40min
Quinoasalat mit Granatapfel und Kürbis
1 Std.
Veganer Brokkoli-Couscous-Salat
50 Min
Bunter Quinoasalat
50 Min
Quinoa-Gemüse-Salat
30 Min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35 Min
Winterlicher Quinoasalat
40min
Quinoa-Salat mit Zucchini und Möhren
1h 45min