![Karotten-Fenchel-Frittata mit Ricotta Karotten-Fenchel-Frittata mit Ricotta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b55d0cd2-12a8-42b0-b748-b091a7e2121a/Derivates/eb65882a-0bbc-4f40-b6ee-f0fd5fdc92ac.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 TL Olivenöl, zum Einfetten
- 150 g Karotten
- 150 g Fenchel (kleine Knolle)
- 5 Eier (Größe M)
- 1 ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr für den Ricotta und zum Bestreuen
-
1
TL gelbe Currypaste
of 1 TL rote Currypaste - 200 g Ricotta
- 500 g Wasser
- Rucola, zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1882 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Zucchini-Halloumi-Omelette
35min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1h
Buchweizencrêpes mit Camembert und frischen Kräutern
1h 20min
Polenta mit Spinat und Käse
1h
Karfiol-Rotkraut-Pizza
1h 40min
Rote-Bete-Brokkoli-Quiche
40min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1h 20min
Lachsforelle auf Orangen-Sauerkraut
55min
Bärlauchpalatschinken mit Zitronen-Ziegenkäse-Creme
45min
Vollkorn-Topfen-Fladen mit Kürbis
1 Std. 15 Min
Wurzel-Tortilla
1h
Gemüseauflauf mit Quark
1 Std. 30 Min