Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 TL Olivenöl, zum Einfetten
- 150 g Karotten
- 150 g Fenchel (kleine Knolle)
- 5 Eier (Größe M)
- 1 ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr für den Ricotta und zum Bestreuen
-
1
TL gelbe Currypaste
of 1 TL rote Currypaste - 200 g Ricotta
- 500 g Wasser
- Rucola, zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1882 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 Std.
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1 Std. 15 Min
Grünkohl-Omelette
35 Min
Karotten-Curry-Hirse mit Vogerlsalat und Buttermilch-Feta-Dressing
55 min
Vollkorn-Topfen-Fladen mit Kürbis
1 Std. 15 Min
Wurzel-Tortilla
1 Std.
Karottenflan mit Wachtelei auf Spinatsenfsauce
1 Std.
Fenchel-Risotto
35 Min
Kürbisauflauf
1 Std. 50 Min
Zucchini-Halloumi-Omelette
35 Min
Lachsforelle auf Orangen-Sauerkraut
55 min
Rotkohl-Risotto
50 Min