Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 200 g Karotten, in Stücken
- 200 g Zwiebeln, geviertelt
- 200 g Stangensellerie, in Stücken
- 150 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 40 g Butter, in Stücken
- 700 g Erdäpfel, speckig, geschält in Stücken (3 cm)
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- 1 Msp. Muskat, gemahlen
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 666 kJ / 159 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Fenchelgemüse
30min
Rote Bete warm (Buraczki na ciepło)
1u.
Sellerieschnitzel mit Parmesan-Panade und Joghurtsauce
1u.
Cremiges Erdäpfel-Kohlrabi-Gemüse
35 min
Karfiol-Erdäpfel-Curry (Aloo Ghobi)
50 min
Sauerkrautpuffer ratzfatz fertig
20min
Karfiol mit Paprikaragout und Haselnussbröseln
45 min
Champignon-Terrine
3h 50min
Tomaten-Paprika-Pisto als Gemüseergänzung zu Parmesan-Polenta-Rauten
1u. 15min
Melanzani-Gemüse mediterran
35 min
Paradeiskraut
35 min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1u.