Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter, zum Einfetten der Form
- 200 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 150 g Karotten, in Stücken
- 2 EL Olivenöl
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 100 g frische Bärlauchblätter, grob geschnitten
- 60 g Bergkäse, in Stücken
- 8 Eier
- 40 g Milch
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 4 - 8 Scheiben Schwarzbrot
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2366 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 10 g
Alternatieve recepten
Rhabarber- Golatschen mit Ziegenkäse
2h
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1 Std. 30 Min
Pikanter Hirseauflauf mit Rahmkohl
1 Std.
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45 Min
Vegetarisch gefüllte Hokkaidos aus dem Ofen
1 Std. 5 Min
Bärlauchroulade mit Paprikasalat
1 Std.
Karfiol-Rotkraut-Pizza
1 Std. 40 Min
Sellerie-Topfen-Quiche mit Räucherforelle
1 Std. 25 Min
Karotten-Fenchel-Frittata mit Ricotta
30min
Brennnessel-Cheesecake mit Spargel
2h
Radieschenblättersuppe
40min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 Std.