Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 1 TL Meersalz, grob
- 700 g Erdäpfel, in Stücken (ca. 3-4 cm)
- 15 g Butter
- 50 g Bärlauchknospen (siehe Variante)
- 25 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (ca. 2 cm)
- 45 g frische Bärlauchblätter, grob geschnitten
- 40 g Sauerrahm
- 20 g natives Olivenöl extra
- 2 Avocados, nur Fruchtfleisch (ca. 200 g)
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- ½ TL Agavensirup
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1298 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Rote-Rüben-Suppe (vegan)
45min
Erdäpfel-Schwammerl-Suppe (vegan)
45min
Frühlingshafter Grünkernaufstrich
30min
Bärlauch-Erdäpfelkas
40min
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1h 45min
Grüner Brotaufstrich mit Wildkräutern
15min
Forellen auf Zucchini mit Zitrus-Dill-Butter
45min
Bärlauch-Leinölaufstrich
15min
Buchweizenblinis mit Oberskren und Forellenkaviar
1 Std. 25 Min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30min
Avocadodip auf Chicorée
10min
Schwammerlantipasti
1 Std. 10 Min