Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 6 Eier (Größe M)
- ½ TL Salz
- 75 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 75 g frische Bärlauchblätter, grob gehackt
- 75 g Blattspinat, TK, angetaut
- 90 g Sauerrahm
- 225 g Weizenmehl, universal
- 1 TL Backpulver
- 1 Prise Muskatnuss, frisch gerieben
- 3 Stängel frischer Thymian, Blättchen abgezupft
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack
- 150 g Feta, in Stücken (ca. 2 cm)
- 1 EL Pinienkerne, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 956 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Bärlauch-Scones
35 Min
Grünkohl-Aprikosen-Aufstrich
10 Min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1h 20min
Bärlauch-Hummus
15 Min
Bärlauch-Quiche
1h 30 min
Herzhafte Bärlauch-Küchlein
45 Min
Rhabarber- Golatschen mit Ziegenkäse
2h
Karotten-Bärlauchfrittata
30 Min
Zucchinitarte
45 Min
Bärlauch-Leinölaufstrich
15 Min
Kürbisquiche
2 godz. 5 min
Bärlauch-Tomaten-Schnecken
2h