Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 6 Eier (Größe M)
- ½ TL Salz
- 75 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 75 g frische Bärlauchblätter, grob gehackt
- 75 g Blattspinat, TK, angetaut
- 90 g Sauerrahm
- 225 g Weizenmehl, universal
- 1 TL Backpulver
- 1 Prise Muskatnuss, frisch gerieben
- 3 Stängel frischer Thymian, Blättchen abgezupft
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack
- 150 g Feta, in Stücken (ca. 2 cm)
- 1 EL Pinienkerne, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 956 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Bärlauch-Erdäpfelkas
40min
Bärlauch-Hummus
15 Min
Avocado-Bärlauch-Dip
10 Min
Bärlauchpalatschinken mit Zitronen-Ziegenkäse-Creme
45min
Bärlauch-Scones
35 Min
Herzhafte Bärlauch-Küchlein
45min
Karotten-Bärlauchfrittata
30 Min
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45min
Bärlauch-Leinölaufstrich
15 Min
Bärlauch-Quiche
1 Std. 30 Min
Bärlauch-Faltenbrot
2 Std. 30 Min
Bärlauchpaste
20 Min