Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
-
500
g Lila Erdäpfel, Vitelotte (siehe Tipp), geschält, in Stücken (2 cm)
of 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2 cm) - 200 g Milch
- 150 g Schlagobers
- 15 g Butter
- 1 ½ TL Meersalz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 1 - 2 EL Rote Rüben-Saft, nach Geschmack
- 1 TL Apfelessig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1174 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Marillen Curd-Tartelettes
1 Std. 30 Min
Bärlauchpalatschinken mit Zitronen-Ziegenkäse-Creme
45 min
Marillen-Clafoutis mit Marzipan
1 godz.
Saibling mit Petersilien-Pappardelle und Rahmkohlrabi
1 godz. 15 min
Ananas-Beignets mit Zimt-Limetten-Zucker
2 godz. 30 min
Gratiniertes Karfiolpüree
1h 5min
Kukuruz-Pancakes mit Speck und Schwammerln
1 godz.
Polentamuffins mit Spinat und Feta
55min
Koriander-Mayonnaise
10 Min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1 godz.
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30 Min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40 min