![Erbsen-Reis-Salat mit Rote Bete und Koriander-Lachs Erbsen-Reis-Salat mit Rote Bete und Koriander-Lachs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/89BBA7F0-B9AC-4408-9CA6-176486022D54/Derivates/2d5f4c07-fbd9-418d-80db-9f8eea16ffb6.jpg)
Compatibele versies
Erbsen-Reis-Salat mit Rote Bete und Koriander-Lachs
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 geh. TL Korianderkörner
- 2 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 10 Stängel Thymian, abgezupft
- 3 - 4 Frühlingszwiebeln, Weißes in Stücken (1,5 cm), Hellgrünes in feinen Ringen
- 20 g Pflanzenöl
- 500 g Rote Bete, gekocht
- 40 g Balsamico, hell
- 1240 g Wasser
- 150 g Langkornreis
- 200 g Erbsen, TK
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut
- 2 TL Honig, flüssig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2252 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fenchel-Quinoa-Suppe
25 Min
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45 Min
Fischspieße auf Möhren-Mango-Confit mit Kokosschaum
1 Std.
Mango-Radicchio-Salat mit Quinoa
1 Std.
Sonnenweizen-Salat mit Möhren-Dressing
30 min
Süßkartoffel-Grapefruit-Suppe
50 Min
Kürbis-Pastinaken-Salat
25 Min
Auberginen mit Amaranthfüllung
40 Min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1 Std. 15 Min
Pasta mit Dicken Bohnen und Garnelen
1 Std.
Kräuterseitlinge mit Paprika und Basilikum
25 Min
Seelachs-Tomaten-Filet mit Kartoffel-Fenchel-Stampf
50 Min