Compatibele versies
Erbsen-Reis-Salat mit Rote Bete und Koriander-Lachs
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 geh. TL Korianderkörner
- 2 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 10 Stängel Thymian, abgezupft
- 3 - 4 Frühlingszwiebeln, Weißes in Stücken (1,5 cm), Hellgrünes in feinen Ringen
- 20 g Pflanzenöl
- 500 g Rote Bete, gekocht
- 40 g Balsamico, hell
- 1240 g Wasser
- 150 g Langkornreis
- 200 g Erbsen, TK
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut
- 2 TL Honig, flüssig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2252 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Graupen-Erbsen-Risotto
40min
Kartoffel-Linsen-Salat
45 Min
Gewürz-Zander mit Topinambur-Kartoffel-Gemüse
45 Min
Bohnenpüree
10 min
Linsen-Petersilien-Salat mit Forellenfilets
40min
Pochierter Karpfen mit Linsengemüse
2h 50min
Fenchel-Quinoa-Suppe
25 Min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1 Std.
Blumenkohl-Kokos-Curry mit Bulgur
40min
Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys
1 Std. 10 Min
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1 Std.
Forelle mit Linsensalat
1h 15min