![Ochsenherz-Tomaten mit Buchweizen Ochsenherz-Tomaten mit Buchweizen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/310A145F-469A-4D07-8B6D-B5D59C385F5C/Derivates/C03857EB-BA8A-4442-A4E7-96FB6B8EF00F.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Fleischtomaten (Ochsenherztomaten)
- 2 Prisen Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ Bund krause Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Koriander
- 1 Knoblauchzehe
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 70 g Schalotten
- 2 Prisen Pfeffer
- 130 g Buchweizen
- 140 g Wasser
- 50 g Pinienkerne
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1098 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Kichererbsen (Trockenprodukt) garen
13 Std. 30 Min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45 Min
Buchweizen-Waffeln mit Gemüsetopping
2h
Warmer Salat mit roten Bohnen
13 Std.
Bolivianischer Reis-Pilaf
1 Std.
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45 Min
Auberginen mit Amaranthfüllung
40min
Dinkelkörner, gekocht
8 Std. 40 Min
Pilze mit Kichererbsen
9 Std.
Weiße Bohnen mit Salbei
14 godz.
Hirse, gekocht
45 Min
Borschtsch vegetarisch
1h 10min