Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Fleischtomaten (Ochsenherztomaten)
- 2 Prisen Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ Bund krause Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Koriander
- 1 Knoblauchzehe
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 70 g Schalotten
- 2 Prisen Pfeffer
- 130 g Buchweizen
- 140 g Wasser
- 50 g Pinienkerne
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1098 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Okroschka (Kalte Suppe)
1 godz. 10 min
Hirsebrei mit gebratener Banane
30min
Borschtsch vegetarisch
1 godz. 10 min
Kabeljau mit Hirse und Pfirsichsauce
30min
Auberginen mit Amaranthfüllung
40min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 Std.
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45 min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 godz. 10 min
Tofu-Aufstrich mediterran
5min
Hirse, gekocht
45 min
Buchweizen-Gemüse-Topf
40min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4sa 10 dk