Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Bulgur, grobkörnig
- 950 g Wasser
- 2 ¾ TL Salz
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 120 g Erdnusscreme, fein
- 40 g Balsamico, dunkel
- 50 g Sojasauce
- 20 g Honig, flüssig
- 70 g Olivenöl
- 20 g Zitronensaft
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Möhren, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 350 g Rotkohl, in Stücken
- 400 g rote Paprika, in Stücken
- 70 g Lauchzwiebeln, in Ringen (5 mm)
- 70 g Erdnüsse, geröstet, ungesalzen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1486 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 8.2 g
Alternatieve recepten
Rotkohl-Bulgur-Salat
35 min
Orientalischer Kartoffelsalat
2h
Kartoffel-Linsen-Salat
45 Min
Creolischer Coleslaw
2h 10min
Karfiol-Bohnen-Salat schnell auf den Tisch
10 Min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1 Std.
Gemüse-Kichererbsen-Tajine
50 Min
Lauwarmer Le Puy-Linsensalat mit Räuchertofu
1h 35min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35 min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 Std.
Quinoasalat mit Gemüse und Kräutern
35 min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30min