Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g Wasser
- 1 ¾ TL Salz
- 150 g Quinoa
- 300 g Hokkaido-Kürbis, in Streifen (1 x 4 cm)
- 200 g Rosenkohl, halbiert
- 100 g Walnüsse, halbiert
- 2 TL Curry und etwas mehr zum Würzen
- 2 EL Agavendicksaft
- 1 Orange, unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 1 Chili, getrocknet
- ¼ TL Pfeffer
- 30 g natives Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 938 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa-Tabouleh
40min
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40min
Quinoasalat mit Granatapfel und Kürbis
1 Std.
Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys
1h 10 min
Papaya-Linsen-Salat
25 Min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45min
Quinoasalat mit Himbeeren und Walnüssen
1 Std. 15 Min
Lauwarmer Blumenkohl-Kürbis-Salat
35 Min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35 Min
Couscous-Tahin-Bowl
35 Min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 Min
Quinoasalat mit Gemüse und Kräutern
35 Min