Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g Kichererbsen, aus der Dose
- 3 Stängel Koriander und etwas mehr zum Garnieren
- 1 TL Curry, mild
- 25 g Öl
- 300 g Blumenkohl, in kleinen Röschen
- 1 rote Paprika
- 25 g Tahin
- 20 g Limettensaft
- 1 TL Agavendicksaft
- ½ TL Kurkuma
- ¾ TL Salz
-
2
EL Rosinen
of 2 EL Cranberrys, getrocknet - 100 g Babyspinat, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1685 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 11.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blumenkohl-Taboulé
2h 25min
Winterlicher Quinoasalat
40 Min
Detox-Salat
10 Min
Blumenkohl-"Taboulé"
10 Min
Kohlrabi-Zuckerschoten-Salat
3 Std. 45 Min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2 Std. 45 Min
Bunter Quinoa-Salat
50 min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 Min
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40 Min
Quinoa-Tabouleh
40 Min
Lauwarmer Blumenkohl-Kürbis-Salat
35 min
Bunter Quinoasalat
50 min