Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Kürbiskerne
- 40 g Sonnenblumenkerne
- 20 g Leinsamen
- 500 g Kürbis, in Stücken (2-3 cm)
- 25 g Öl
- 1 gestr. TL Kräutersalz
- 500 g Wasser
- 500 g Blumenkohl, in kleinen Röschen
- 2 Staudensellerie-Stangen
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
- 50 g Cranberrys, getrocknet
- 1 Schalotte
- 4 - 5 Stängel Minze, abgezupft
- 4 - 5 Stängel Koriander
- ½ Bund glatte Petersilie, ohne Stiele
- 200 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 2 geh. TL Curry
- ¼ - ½ TL Chiliflocken, nach Geschmack
- 40 g Zitronensaft
- ¾ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1378 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 8.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Papaya-Linsen-Salat
25 Min
Winterlicher Quinoasalat
40 Min
Blumenkohl-"Taboulé"
10 Min
Blumenkohl-"Couscous"-Salat
10 Min
Blumenkohl-Rotkohl-Salat
25 Min
Zucchini-Taboulé mit gebratenem Halloumi
1h 50min
Kohlrabi-Zuckerschoten-Salat
3h 45 min
Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
40 Min
Bohnensalat mit Tomatendressing
35 Min
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1 Std.
Blumenkohlsalat mit Joghurt-Sauce und Halloumi
35 Min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15 Min