Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Aubergine (ca. 250 g), in Scheiben (5 mm)
- ¾ TL Salz
- 1 TL Zucker
- ½ Bund Dill, abgezupft
- 100 g Tortilla-Chips, vegan
- 600 g Wasser
- 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan (siehe Tipp)
- 400 g Kohlrabi, in Würfeln (1 cm)
- 4 EL Mehl
- 2 EL Speisestärke
- 100 g veganer Frischkäse
- 1 TL Agavendicksaft
- ¼ TL Pfeffer
- Sonnenblumenöl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1390 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsenbraten mit Zwiebelsauce und Rosenkohl
9 Std. 45 Min
Süßkartoffelklöße auf Porree-Pilz-Ragout
1u. 20min
Sellerieschnitzel mit Parmesan-Panade und Joghurtsauce
1h
Pulled-Jackfrucht-Burger
1h
Wirsing-Rouladen mit Hirsefüllung und Pilzsauce
1 Std. 40 Min
Kartoffel-Mandel-Taler mit Bohnen und Tomatensauce
50min
Sellerie-Schnitzel mit Sesam-Panade und Kartoffelpüree
1h
Vegetarische Mangoldrouladen
1h 30min
Blumenkohl-Spinat-Lasagne
1 Std. 45 Min
Pilzragout mit pochiertem Porree und schwedischen Kartoffeln
1 Std. 15 Min
Kohlrabischnitzel mit Basilikum-Quark
1h
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1 Std. 10 Min