Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Käsestreusel
- 120 g Gruyère, in Stücken
- 100 g Butter, kalt, in Stücken
- 75 g Haferflocken, blütenzart
- 100 g Mehl
Spinat und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 900 g Spinat, gehackt, TK, noch gefroren
- 150 g Frischkäse Kräuter der Provence (z.B. Bresso)
- 100 g Crème fraîche
- 5 g Speisestärke
- ½ TL Muskat, frisch gerieben
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3253 kJ / 777 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 7.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Tomaten-Pfannkuchen vom Blech
50min
Porree-Feta-Tarte
2h
Wirsingtarte
1h 30min
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1h 15min
Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen
1h 30min
Grünkohltarte
2h
Steckrüben-Pie
1h 50 min.
Spinatpfannkuchen vom Blech
35min
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1 Std. 40 Min
Spinat-Frittata
1h
Grünkohl-Kartoffel-Frittata
1 Std. 10 Min
Venezianischer Zwiebelkuchen
1 Std. 10 Min