Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig
- 370 g Mehl
- 180 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 20 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
Auberginen-Tomaten-Sauce und Fertigstellung
- 250 g Auberginen
- 1 ¼ TL Salz
- 1 rote Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 50 g Tomaten, in Würfeln (1 cm)
- 25 g Tomatenmark
- 5 Stängel Basilikum, abgezupft
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 rote Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt, in Ringen
- 1 TL Oregano
- 150 g Ziegenfrischkäse, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1999 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 7.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza mit Ratatouille
3 Std.
Gemüse-Kopenhagener
45min
Auberginen-Pasta
30min
Pide mit Gemüsefüllung und Dip
1sa 20 dk
Melanzane alla Parmigiana
1 godz. 10 min
Mediterrane Tomaten-Galette
1 godz. 15 min
Steinpilz-Frischkäse-Focaccia
2 godz.
Gemüsepizza
1 godz. 40 min
Auberginen-Linsen-Pasta
45min
Aubergine-Parmaggiana
1 godz. 10 min
Auberginen-Auflauf mit Tomaten-Sugo
1 godz. 50 min
Auberginen-Bolognese zu Nudeln
35min