Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mangoldroulade
- 150 g parboiled Weizen (z.B. Ebly)
- 1200 g Wasser
- 6 - 12 Blätter Mangold (6 große oder 12 kleinere Blätter)
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g frische Champignons, halbiert
- 20 g Butter
- 1 Ei
- 100 g Frischkäse
- 1 - 1 ½ TL Salz
- ½ - ¾ TL Pfeffer
Tomatensauce
- 30 g Butter, in Stücken
- 20 g Mehl
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 80 g Sahne
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Chilipulver
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1835 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 8.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelbe-Bete-Risotto
2 Std.
Kürbis-Sauerkraut mit Semmelknödeln
1 Std. 10 Min
Fenchel mit Käsehaube an Tomatensauce
1 Std. 10 Min
Wirsing-Rouladen mit Hirsefüllung und Pilzsauce
1 Std. 40 Min
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
50 min
Wirsingfrikadellen
1 Std. 20 Min
Knusprige Auberginen auf Creme-Kohlrabi
1 Std.
Möhren-Wirsing-Lasagne
2 Std.
Crêpes mit Mangoldfüllung
1 Std.
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 Std.
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1 Std. 10 Min
Kohlrabi-Kartoffel-Auflauf mit Basilikumsauce
1 Std. 10 Min