Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 Blätter Bärlauch
- 6 Eier
- 1 TL Salz
- 80 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Scheiben (2 mm)
- 180 g Zwiebeln, in Ringen (2 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1651 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bärlauch-Tomaten-Schnecken
2h
Bärlauchmuffins
1h 10 min
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1h 10 min
Kürbis-Parmigiana
2h
Pikante Kräuterschnitten
50min
Karotten-Bärlauchfrittata
30min
Bärlauch-Quiche
1h 30 min
Champignon-Terrine
3 Std. 50 Min
Herzhafte Bärlauch-Küchlein
45min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10min
Linsotto mit Speck und Pilzen
50min
Linsencreme mit Gemüsesticks
25min