Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mehl
- 30 g Milch
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Zucker
Belag
- 125 g Mozzarella (1 Kugel), abgetropft, in Stücken
- 400 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 120 g Spinatblätter, frisch
- 200 g Schmand
- 3 Eier
- 1 ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Muskat
- 30 g Mehl
- 10 Cherry-Tomaten, halbiert
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1665 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Porree-Feta-Tarte
2h
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 Std. 15 Min
Quiche mit Kräuterseitlingen
1h 45min
Grünkohltarte
2h
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1h 45min
Porreewähe
1 Std. 15 Min
Porreetorte
1h 20min
Ziegenkäsetarte
1 Std. 25 Min
Porree-Pilz-Quiche
2h 10min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1 Std.
Quiche mit Ziegenkäse
1 Std. 25 Min
Lachs-Spinat-Quiche
1h 10 min