Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Mehl und etwas mehr für die Form
- 100 g Butter, in Stücken
- 1 ½ - 2 TL Salz
- 50 g Wasser
- Olivenöl für die Form
- 300 g Hülsenfrüchte, getrocknet, zum Blindbacken (z.B. Erbsen)
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 12 Blätter Basilikum
- 200 g Magerquark
- 200 g Ricotta
- 3 Eier (Kl. M)
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Limettenschale, Bio, abgerieben
- 1 EL Speisestärke
- 80 g Erbsen, TK
- 200 g grüner Spargel, in dünnen Scheiben (3-4 mm)
- 80 g Zuckerschoten, in feinen Streifen
- 8 Radieschen, geviertelt
- 4 Schalotten, geviertelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2946 kJ / 704 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinatquiche mit Feta und Tomaten
1 Std. 45 Min
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1 Std. 45 Min
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1 godz. 25 min
Spargel-Möhren-Quiche
1 Std. 10 Min
Spargel-Quiche
1 Std. 10 Min
Tarte provençale
1h 40min
Möhrenquiche mit Salbei
1 godz. 35 min
Möhrenquiche
1 godz. 30 min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Gemüsekuchen
1 Std. 10 Min
Französische Zucchini-Tarte
2 Std.
Tartelettes mit Kaiserschoten und Schinken
1h