![Flammkuchen mit Rhabarber und Gorgonzola Flammkuchen mit Rhabarber und Gorgonzola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bc00293b-1215-48ea-9911-4b9dbe337b8f/Derivates/8e9fa316-06d5-447f-9172-72747e4749e8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 180 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 50 g Haselnüsse, gemahlen
- 30 g Olivenöl
- 120 g Wasser
- ¼ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 350 g Rhabarber, geschält, in Stücken (1 cm)
- 2 TL Zitronensaft
- 100 g körniger Frischkäse
- 250 g Gorgonzola, in Stücken
- 3 - 4 TL Honig
- 3 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 60 g Rucola, ohne Stiele, halbiert
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1636 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40 min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1 Std. 30 Min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1h
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1h 15 min
Winterlicher Flammkuchen
2h
Karotten-Bärlauchfrittata
30 min
Spargel-Mango-Salat
35 min
Pizza mit Äpfeln und Brie
1h 50 min
Pikanter Birnen-Camembert-Pfannkuchen
45 min
Brennnessel-Cheesecake mit Spargel
2h
Rhabarber-Tiramisu
3h
Spargelflammkuchen mit Walnüssen
1h 15 min