Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 180 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 50 g Haselnüsse, gemahlen
- 30 g Olivenöl
- 120 g Wasser
- ¼ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 350 g Rhabarber, geschält, in Stücken (1 cm)
- 2 TL Zitronensaft
- 100 g körniger Frischkäse
- 250 g Gorgonzola, in Stücken
- 3 - 4 TL Honig
- 3 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 60 g Rucola, ohne Stiele, halbiert
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1636 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Pizza mit Äpfeln und Brie
1h 50 min.
Spargelflammkuchen mit Walnüssen
1h 15min
Spargelflammkuchen mit Zitronenöl
1h 20min
Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen
1h 30min
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1 Std. 25 Min
Schupfnudeln mit Feigen-Walnuss-Sauce
30min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1h
Blätterteigtarte mit grünem Spargel, Feta und Radieschen-Öl
1h 30min
Speck-Apfel-Quiche
2h
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1h 30min
Flammkuchen mit Aprikosen, Serranoschinken und Rucola
1 Std. 10 Min
Winterlicher Flammkuchen
2h