Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 250 g Weizenkörner
- 150 g Butter und mehr zum Einfetten
- ½ TL Salz
- 1 EL Oregano, getrocknet
- ½ TL Natron
- 1 Ei
- Paniermehl zum Ausstreuen der Form
- Mehl zum Bemehlen
Belag
- 100 g Walnusshälften
- 1 gestr. TL Fenchelsamen
- 700 g rote Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 3 Eier
- 2 Prisen Muskat, gerieben
- ½ TL Salz
- 200 g Feta, in Stücken
- 3 Feigen, in dünnen Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2800 kJ / 669 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 8.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1h 15 min
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45 Min
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1h 40min
Quiche mit Ziegenkäse
1 Std. 25 Min
Spinatpfannkuchen vom Blech
35 Min
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1h 20min
Speck-Apfel-Quiche
2h
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35 min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1 Std.
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1h 15 min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1h 30 min
Wirsingtarte
1h 30 min