Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Rauchsalz-Mandeln
- 250 g Grünkohl, ohne Strunk
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Apfelringe, getrocknet
- 20 g Butter
- 20 g Öl
- 300 g Risottoreis (z.B. Arborio, Garzeit 15 Minuten)
- 50 g trockener Weißwein
- 750 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- ¼ TL Chiliflocken
- 200 g Chorizo, in Würfeln (1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2985 kJ / 713 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 38 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotkohl-Risotto
50 Min
Fenchel-Risotto
35 min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 Min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 Min
Grünkohlrisotto
40 Min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 Min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1 Std.
Fenchel-Risotto
40 Min
Grünkohl-Risotto
50 Min
Petersilienwurzel-Risotto
40 Min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 Std.
Mangoldrisotto
50 Min