Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte
- 45 g Sherryessig
-
50
g Haselnussöl
of 50 g Walnussöl - 2 ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1500 g Wasser
- 200 g Pardina-Linsen (Garzeit 30 Min.)
- 2 Lorbeerblätter
- 1 EL Balsamico, dunkel
- 2 EL Olivenöl
- 250 g gemischter Blattsalat (z.B. Frisée, Chicorée, Feldsalat, Romana), in mundgerechten Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1411 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 8.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grünkohl-Paprika-Salat
1 godz. 15 min
Linsensalat
45 min
Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
40 min
Steckrübenpüree mit Tomaten-Crumble
50 min
Gemüse-Taboulé
1 godz. 45 min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 min
Grüne Bohnen mit Erdnüssen
15min
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1 godz.
Ribollita mit Petersilien-Zitronen-Öl
50 min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35 min
Winterlicher Quinoasalat
40 min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 min