Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g kandierter Ingwer
- 2 Streifen Orangenschale, Bio (à 1 x 4 cm)
- 90 g Mehl
- 20 g Zucker
- 2 TL Salz
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 500 g Wasser
- 600 g Rote Bete, mit Schale
- 2 Fenchelknollen (à 300 g), in Spalten (2 cm breit), Fenchelgrün beiseite gelegt
- 4 EL Weißweinessig (z.B. Chardonnay-Essig)
-
4
EL Haselnussöl
of 4 EL Olivenöl - 3 Prisen Pfeffer
- Olivenöl, zum Einfetten
- 3 Lorbeerblätter
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1687 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1h
Kürbis-Pastinaken-Salat
25 min
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1 Std. 15 Min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1h 30 min
Steckrüben-Pie
1 Std. 50 Min
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35min
Rotkohl-Risotto
50min
Gemüseauflauf mit Quinoa-Käse-Kruste
1h 45 min.
Kürbis-Möhren-Gratin
50min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1u. 20min
Pastinakenpuffer
40 min.
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1h