![Rote-Bete-Crumble mit Fenchel Rote-Bete-Crumble mit Fenchel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6BBD142B-28D7-4EEB-8D1F-F8608DEEDCDD/Derivates/f796d152-4aa8-4c10-b9fa-f05af799fd9e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g kandierter Ingwer
- 2 Streifen Orangenschale, Bio (à 1 x 4 cm)
- 90 g Mehl
- 20 g Zucker
- 2 TL Salz
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 500 g Wasser
- 600 g Rote Bete, mit Schale
- 2 Fenchelknollen (à 300 g), in Spalten (2 cm breit), Fenchelgrün beiseite gelegt
- 4 EL Weißweinessig (z.B. Chardonnay-Essig)
-
4
EL Haselnussöl
of 4 EL Olivenöl - 3 Prisen Pfeffer
- Olivenöl, zum Einfetten
- 3 Lorbeerblätter
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1687 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Gemüseauflauf mit Quinoa-Käse-Kruste
1 godz. 45 min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 Min
Kürbis-Pastinaken-Salat
25 Min
Grünkohltaboulé mit Süßkartoffelchips
40 Min
Kürbis-Möhren-Gratin
50 min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1 Std. 30 Min
Sellerie-Topfen-Quiche mit Räucherforelle
1h 25min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1 godz. 20 min
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1 godz. 20 min
Pastinakenpuffer
40 Min
Rotkohl-Risotto
50 min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 Std.