Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Dinkel
- 2 TL Fenchelsamen
- 260 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 240 g Wasser
- 1 TL Rohrohrzucker
- 10 g Salz
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 60 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- 100 g Fenchel, in feinen Streifen (2 mm)
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1544 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebratene Kräuterpolenta auf Ratatouille (vegan)
1h
Tofu-Sellerie-Pfanne
1h 30min
Dinkelrisotto mit Mangold (vegan)
8h 30min
Spinat-Tomaten-Quiche
1h 45min
Focaccia Verde
2h 20min
Kartoffel-Mandel-Taler mit Bohnen und Tomatensauce
50min
Fenchel mit Käsehaube an Tomatensauce
1h 10min
Cashewkäse-Pralinen
2 Std. 45 Min
Vegane Käferbohnen-Burger
1h 45min
Tofu-Burger
1h 30min
Rüben-Dinkel-Galette
2h
Hummus-Wrap
2h 30min