Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Dinkel
- 2 TL Fenchelsamen
- 260 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 240 g Wasser
- 1 TL Rohrohrzucker
- 10 g Salz
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 60 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- 100 g Fenchel, in feinen Streifen (2 mm)
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1544 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kohlsuppe mit Tofu
1h 45 min
Rüben-Dinkel-Galette
2 godz.
Kichererbsencurry
40 min
Süßkartoffel-Pancakes mit Chili-Salsa
40 min
Paprika mit Tofu-Reis-Füllung und Tomatensauce
1h 45 min
Brennnesselfladen mit Schafkäse
2hod. 20min
Spargelcurry
35min
Dinkelrisotto mit Mangold (vegan)
8 godz. 30 min
Zucchinibowl mit Tofu
40 min
Kräuter-Bulgur mit Shiitakepilzen und Rahmrüben (vegan)
1 godz.
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1 Std. 30 Min
Winterlicher Quinoasalat
40 min