![Rote Bete Tikki Rote Bete Tikki](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3904866D-15D6-40E6-AB8A-20794D270641/Derivates/555D41A9-A2E2-445E-8095-0CDE577C311E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Wasser
- 350 g Kartoffeln, in Stücken (2 cm)
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 15 g Pflanzenöl und etwas mehr zum Braten
- 1 grüne Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 100 g Rote Bete, gekocht, geviertelt
- 1 TL Chilipulver
- 1 TL Garam Masala (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- 1 TL Weizenmehl zum Bestäuben und Bemehlen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 234 kJ / 56 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pudla mit Spinat und Paneer
1小时
Paneer
5小时 30 分钟
Parathas mit Blumenkohl gefüllt
45 分钟
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
30min
Sambhar
1h 10min
Weißes Schwarzwurzel-Curry mit Hendl und Maisbrot
1h 15min
Grünkohl-Kichererbsen-Eintopf
35min
Paneer
6 godz. 30 min
Fenchel-Pakora
30min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1h 30min
Nadan Mutta (Eier Curry)
50min
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50min