Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Wasser
- 350 g Kartoffeln, in Stücken (2 cm)
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 15 g Pflanzenöl und etwas mehr zum Braten
- 1 grüne Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 100 g Rote Bete, gekocht, geviertelt
- 1 TL Chilipulver
- 1 TL Garam Masala (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- 1 TL Weizenmehl zum Bestäuben und Bemehlen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 234 kJ / 56 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sesampaste - Tahin
15min
Staudensellerie mit Räuchertofu (西芹炒香干)
20 min
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
30 Min
Fenchel-Pakora
30 Min
Tarka Dal
9 Std. 5 Min
Kichererbsensuppe mit Rhabarber und Curry
1sa 20 dk
Bohnenauflauf mit Dukkha-Kruste und Limettenjoghurt
1 godz. 5 min
Pudla mit Spinat und Paneer
1 Std.
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45 Min
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50 dk
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30 Min
Masala Kaddu (Kürbis Curry)
40 min