Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Wasser
- 350 g Kartoffeln, in Stücken (2 cm)
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 15 g Pflanzenöl und etwas mehr zum Braten
- 1 grüne Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 100 g Rote Bete, gekocht, geviertelt
- 1 TL Chilipulver
- 1 TL Garam Masala (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- 1 TL Weizenmehl zum Bestäuben und Bemehlen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 234 kJ / 56 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50 Min
Staudensellerie mit Räuchertofu (西芹炒香干)
20 Min
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30 Min
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Gemüse-Tofu-Pastetchen mit Koriander-Joghurt-Sauce
1 Std. 10 Min
Fenchel-Pakora
30 Min
Auberginen mit Amaranthfüllung
40 Min
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
30 Min
Kichererbsensuppe mit Rhabarber und Curry
1h 20min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1h 30 min
Pudla mit Spinat und Paneer
1 Std.
Masala Kaddu (Kürbis Curry)
40 Min