Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- ½ frische, rote Chilischote, entkernt
- 300 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 30 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Orangensaft
- ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 2 Prisen Zucker
- 15 g Speisestärke
- 1 Packung Blätterteig aus dem Kühlregal (à 270 g, 40 x 24 cm), z.B. von Tante Fanny
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 559 kJ / 134 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza mit Rote Bete
1sa 30 dk
Kürbispfannkuchen mit Petersilien-Dip
40 dk
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1 godz. 20 min
Ziegenkäse-Terrine mit Oliven
6 Std. 20 Min
Kartoffel-Zucchini-Tarte
1 Std. 10 Min
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1 Std. 15 Min
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35min
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1sa
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1 Std. 10 Min
Fenchelpesto
10 Min
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1 godz. 20 min
Kürbis-Flammkuchen mit Apfel-Kräuter-Häckerle
1sa 30 dk