Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Grünkohl, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Peperoni, grün, in Stücken
- 4 Stängel Koriander, abgezupft
- 200 - 250 g Garnelen, roh, geschält
- 20 g Olivenöl
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g rote Currypaste
- 400 g Wasser
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 300 g Möhren, halbiert, in schrägen Stücken (2 cm)
- 1 Dose Kichererbsen (400 g), abgetropft
- 20 g Limettensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1248 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsencurry mit Kürbis
1 Std. 15 Min
Linsen-Spinat-Curry
40 Min
Mangold-Curry mit Hähnchenbrust
45 Min
Weißes Schwarzwurzel-Curry mit Hendl und Maisbrot
1 Std. 15 Min
Schneller Kürbiseintopf mit Chorizo und Koriander-Aioli
40 Min
Mediterraner Fencheleintopf mit Fisch
50 Min
Linsen-Curry-Eintopf
35 Min
Grünkohl-Kichererbsen-Eintopf
35 Min
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50 Min
Fruchtig-scharfes Karfiol-Wirsing-Curry
50 Min
Linsen-Kürbis-Eintopf
1 Std.
Curry von Wurzelgemüsen
1 Std.