Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Petersilien-Zitronen-Öl
- 50 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 50 g Olivenöl
- 50 g Zitronensaft
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Ribollita
- 150 g Möhren, in Stücken
- 100 g Wirsing, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 20 g Butterschmalz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ¼ TL Oregano, getrocknet
- ¼ TL Basilikum, getrocknet
- ¼ TL Fenchelsamen
- ¼ TL Chiliflocken, getrocknet
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 100 g Tomaten, gewürfelt
- 250 g Cannellini-Bohnen (Abtropfgew. 240 g), abgetropft
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1359 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterraner Fencheleintopf mit Fisch
50 Min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1 Std.
Misosuppe mit Gemüse
40 Min
Orientalische Linsensuppe
30 Min
Minestrone
45 Min
Minestrone mit Kichererbsen
13h
Lauwarmer Le Puy-Linsensalat mit Räuchertofu
1h 35min
Dhal
40 Min
Graupeneintopf mit Parmesan-Crackern
1h 10min
Spanischer Bohnentopf
1h 10min
Herbstliche Minestrone
1小时 20 分钟
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 Min